RealCareLogo@2x

Børnehjælpsdagen.

Projekter og Resultater.

EMPOWER4U.

Mød Sam og Mark

Sam deltager i Børnehjælpsdagen EMPOWER4U kompetenceforløb, hvor Mark, der er Real Care Ambassadør, er mentor for Sam igennem vores samarbejde med Børnehjælpsdagen.

I Real Care har medarbejderne i vores partnervirksomheder mulighed for at være aktivt involveret i vores projekter med udsatte børn og unge. 

Igennem vores samarbejde med Børnehjælpsdagen har flere medarbejdere fra vores partnervirksomheder, som er 1:1 mentorer for en ung, der er involveret i Børnehjælpsdagens kompetence- og udviklingsforløb, Empower4U, for tidligere og nuværende anbragte. En involvering der ofte bliver af stor betydning for både mentee og mentor.

 

Som mentor igennem vores samarbejde med Børnehjælpsdagen, hjælper vores Real Care ambassadører børn og unge med at finde deres potentiale gennem støtte, vejledning og venskab.  

 

Børnehjælpsdagens Juletraditioner.

Real Care ambassadører har hjælper Børnehjælpsdagen med at afholde deres traditionsrige julefester for anbragte børn og unge.

Julefesterne finder sted på kulturinstitutioner i både Aarhus, Aalborg, Herning, Kolding, København, Odense, Roskilde og Vordingborg. Arrangementet byder på frokost, rundvisning på museet eller opgavejagt, underholdning med levende musik samt flotte julegaver til hvert enkelt barn/ung.

Vi er stolte af at kunne bidrage til dette smukke og vigtige initiativ, hvor børnene og de unge får en glædesfyldt oplevelse med positive følelser i et socialt fællesskab.