RealCareLogo@2x

Indsamlingsevent til fordel for Lær for Livet

Tilmeld dig her.

Ja tak, jeg vil gerne deltage i indsamlingseventet d. 5. september på Ofelia Plads og samtidig sende en selvvalgt donation afsted til Lær for Livet.

Deltagelse forudsætter ansættelse hos en af Real Cares Partnervirksomheder. Donationen sendes ved tilmelding.

 


  Overfør din donation via MobilePay: xxx

  Tag del i vores fællestræning og donér samtidig til Lær for Livet. Lær for Livet støtter læring, livsduelighed og fællesskaber for og med udsatte børn og unge. 

  Det eneste du skal gøre for at deltage er at bidrage med en selvvalgt donation, som går ubeskåret og direkte til Lær for Livet.

  Eksempler på hvad din donation går til:

  150 kr: 10 stressbolde. Boldene kan skabe ro, øge koncentrationen og give tryghed til barnet, der har svært ved at holde fokus i undervisningen

   

  250 kr: Bogpakker til ”Læs sammen” . Læs sammen er et bogpakke-koncept, hvor Lær for Livet sender bogpakker til mentor og mentorbarn for at styrke barnets læselyst.

   

  500 kr: To Bogpakker til ”Læs sammen” . Læs sammen er et bogpakke-koncept, hvor Lær for Livet sender bogpakker til mentor og mentorbarn for at styrke barnets læselyst.

   

  750 kr: Tyngdebamse.  Det milde tryk fra bamsens vægt simulerer fornemmelsen af et varmt kram. Det afslapper nervesystemet og giver en følelse af sikkerhed til personer med sensorisk overbelastning, uro eller angst.

   

  1000 kr: 

  Tak for din støtte. Vi glæder os til at se dig d. 5 september.